6.9 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaI POSLE NJEGA ON: Novica Tončev ponovo na čelu surduličkog SPS -a

I POSLE NJEGA ON: Novica Tončev ponovo na čelu surduličkog SPS -a

Dosadašnji predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Surdulici i ministar u Vladi Republike Srbije Novica Tončev na izbornoj skupštini ponovo je izabran za prvog čoveka surduličkog SPS -a.

Velika mi je čast što sam ponovo izabran za predsednika opštinskog odbora SPS Surdulica.  Sve što radimo u SPS-u je jedino i isključivo u službi građana i u cilju njihovog kvalitetnijeg života. Interesi države su za SPS uvek i ispred svega. Mi smo ozbiljna i odgovorna partija sa poreklom i identitetom i na tome uvek insistiramo. U ovim izazovnim i teškim vremenima važno je da svi imamo isti cilj i da nam Srbija i svi njeni građani budu na prvom mestu – rekao je Tončev.

Jednoglasno je  za predsednika partije predložen Ivica Dačić, a izabrano je i novo rukovodstvo Opštinskog odbora, kao i delegati za 11. kongres socijalista, koji će biti održan 17. decembra.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru