15.4 C
Vranje
sreda, 28 septembra, 2022
NaslovnaPolitikaIzbori 2020NARODNA STRANKA: Bojkot lažnih izbora

NARODNA STRANKA: Bojkot lažnih izbora

Narodna stranka iz Vranja pozvala je Vranjance da bojkotuju „lažne izbore“ i 21. ostanu kod kuće.

Saopštenje prenosimo u celini:

Građani Vranja treba da znaju da u zemlji u kojoj je vlast duboko posrnula u diktatiru, kriminal i korupciju, izbori služe samo kao sredstvo kojim bi se stvorio privid normalnosti i simulirala demokratija.

Glas za bilo koju od lista koje su se kandidovale na ovakvim izborima jeste glas poklonjen Aleksandru Vučiću.

Učestvovanje na ovakvim izborima jeste samo davanje veštačkog disanja ovom nedemokratskom režimu koji je na izdisaju, režimu koji je uzurpirao sve institucije države Srbije i stavio ih u službu Srpske napredne stranke, sve medije sa nacionalnom frekvencijom, koji menja izborni zakon u jeku izbornog procesa, svakosnevno krši Ustav, koji se fizički razračunava sa političkim neistomišljenicima…

Takođe, ovo su prvi izbori od obnove višestranačja u Srbiji gde se izborni proces ne održava na teritoriji cele zemlje jer se ovog puta izbori neće održati na teritoriji AP Kosovo i Metohija, što je dokaz da se ova vlast odriče dela teritorije Republike Srbije. Ovaj režim punih osam godina radi na stvaranju lažne države Kosovo i uokvirenju njene nezavisnosti, gurajući beskrupulozne pojedince, a preko svoje Srpske liste, u institucije tzv. države Kosovo.

Zato građani Vranja treba da znaju da je učestvovanje na ovim farsičnim izborima samo davanje legitimiteta ovom režimu za razaranje sopstvene države, osmogodišnju pljačku građana, enormno bogaćenje partijskih činovnika i pojedinaca bliskih Srpskoj naprednoj stranci, urušavanje institucija Republike Srbije…

Naš grad, takođe, nikada nije bio u gorem stanju.

Aktuelna vlast naprednjaka u Vranju za sve ove godine nije dovela nijednog ozbiljnog investitora.

Nisu čak uspeli da završe nijedan projekat koji su započeli, a kao primer ćemo navesti ulicu Bore Stankovića, gradski park, vrtić u naselju Raška, obilaznicu oko industrijske zone, šetalište u Vranjskoj Banji.

Upečatljiva je i činjenica da je za vreme valsti Srpske napredne stranke Vranjska Banja ostala bez isključenja sa autoputa, što je pogubno, s obzirom na turistički potencijal koji banja ima.

Saobraćajna infrastruktura u gradu je devastirana, ulice su u katastrofalnom stanju. Zdravstvo je urušeno, a ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju su minimalna, imajući u vidu da su izdvajanja iz budžeta za poljoprivredu u poslednje dve godine prepolovljena.

Za vreme ove vlasti su penzionerima protivustavno smanjene penzije čime su penzioneri drastično oštećeni.

Zato pozivamo sve građane Vranja da u nedelju 21. juna ostanu kod kuće i bojkotom ovih lažnih izbora uskrate legitimitet režimu koji uništava naš grad i našu državu punih osam godina.

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju