20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022GIK: Kako glasati van biračkog mesta

GIK: Kako glasati van biračkog mesta

Povodom predstojećih izbora za narodne poslanike i predsednika Republike, raspisanih za 3. april 2022.godine, Gradska izborna komisija (GIK) grada Vranja izdala je saopštenje u vezi glasanja van biračkog mesta:

Birači koji nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu usled teške bolesti, starosti ili invaliditeta, mogu da glasaju van biračkog mesta, na području koje obuhvata biračko mesto, ako o tome obaveste Gradsku izbornu komisiju najranije 72 časa pre dana glasanja, a najkasnije do 10.00 časova na dan glasanja, odnosno birački odbor na dan glasanja najkasnije do 11.00 časova. Gradska izborna komisija će primati obaveštenja birača da žele da glasaju van biračkog mesta počevši od 31.marta 2022.godine, na broj tel. 017/412-196.

Birač prilikom obaveštenja da želi da glasa van biračkog mesta daje sledeće podatke: ime i prezime, prebivalište i adresu stana, JMBG, kontakt telefon i razlog zbog kojeg ne može da glasa van biračkog mesta“, navodi se u saopštenju Gradske izborne komisije.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači