16 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022Mirjana Ilić Stošić: Znate, ovo nije vaša privatna država

Mirjana Ilić Stošić: Znate, ovo nije vaša privatna država

Dr Mirjana Ilić Stošić, predsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde oglasila se danas saopštenjem za javnost u kome oštro osuđuje jučerašnji odlazak Vranjanaca na politički skup Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Saopštenje prenosimo u celini:

Juče su radnici zaposleni u gradskoj upravi, zdravstvenom centru, javnim i državnim preduzećima hitno napustili svoja radna mesta kako bi bili odvedeni na miting SNS-a u Leskovcu. Najoštirije osuđujemo svaku zloupotrebu državnih resursa u cilju postizanja stranačkih ciljeva.Shodno tome da znamo da svaka vaša „ekskurzija“ košta građane Srbije, a kako je krenulo biće ih mnogo, očekujemo nova poskupljenja komunalnih usluga, uvećanje akciza i smanjenja penzija. Građani Srbije i Vranja će vas 3. aprila poslati u istoriju, a tada ćemo preispitati odgovornost za jučerasnji i svake slične „slobodne“ dane zaposlenih u javnom sektoru i zloupotrebe radnih mesta. Za to, kao i za mnogo šta, neko mora da odgovara.

Znate, ovo nije vaša privatna država. Malo je i naša.
dr Mirjana Ilić Stošić
predsednica GrO SSP Vranje
Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču