31.6 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022SSP: Vratićemo Dinamu stari sjaj

SSP: Vratićemo Dinamu stari sjaj

U svojim redovnim saopštenjima za javnost Stranka slobode i pravde (SSP) pozabavila se problemima sporta i kako najavljuju u planu im je da vrate stari sjaj fudbalskom klubu „Dinamo“.

Saopštenje prenosimo u celini:

Bliži se kraj ovom ponoru, da li ste spremni da 3.aprila upalite svetlo i rasterate mrak?Mrak u obrazovanju, infrastrukturi, kulturi, sportu, u životu našeg voljenog Vranja? Građani Vranja, naprednjačka vlast je stavila katanac na Sportski savez,radnike bez imalo kajanja oterala na ulicu, kako bi na drugoj strani napunili gradsku upravu nepotrebnim kadrovima.
Niko od njih nije odgovarao za uništen projekat sa Montanom i vraćanje donacije za rekonstrukciju gradskog stadiona. Zbog njihove nesposobnosti , vi ste građani Vranja morali iz svojih džepova da finansirate tu istu rekonstrukciju. Kada su dolazili na vlast obećavali su da će u vranjskim klubovima igrati vranjska deca, slagali su. Sve klubove su zatvorili, sve što su generacije Vranjanaca stvarale, uništili. Sada su se okomili i na školski sport jer on donosi trofeje kada je sve drugo uništeno! Uništili su rukomet, odbojku, fudbal. Ko će odgovarati za uništavanje FK Dinama u kome su naprednjački aktivisti kolovodje?Smatraju da je beton liga dovoljan nivo Vranjanaca, pa sav budžetski novac ulažu u beton jer su pomešali sport i njihovu omiljenu delatnost, građevinarstvo. 3. april je dan kada možemo spasiti sport u Vranju. Hajde da Dinamu vratimo stari sjaj i omogućimo deci Vranja da uživaju u sportu i ostvaruju vrhunske rezultate.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...