14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaPolitikaIZBORI 2022ZAVETNICI: Da li gradske televizijske i radio stanice znaju da su raspisani...

ZAVETNICI: Da li gradske televizijske i radio stanice znaju da su raspisani izbori?

Gradski odbor stranke „Zavetnici“ oglasio se saopštenjem za javnost u kome postavlja javno pitanja  televizijama i radio stanicama u gradu da li znaju da „raspisani parlamentarni i predsednički izbori u Srbiji“, obaveštava ih da je „kampanja uveliko u toku“ i da bi o tome „morali da izveštavaju“.

Saopštenje prenosimo u celini:

Ako niste znali ili niste obavešteni, raspitajte se, ili pogledajte vranjske portale koji uveliko prate dešavanja, objavljuju saopštenja i pišu o aktivnostima svih stranka u kampanji. Jedino ako mislite da je praćenje samo vladajućih stranaka pravovremeno, istinito i objektivno informisanje Vaš zadatak, onda ste potpuno u pravu, ali samo iz Vašeg ugla. Realnost je sasvim drugačija. Podsećamo da se u velikom obimu televizije i radio stanice finansiraju iz sredstava koja se izdvajaju iz budžeta grada Vranja. A, gle čuda, taj budžet pune svi građani Vranja koji žele da čuju stavove, mišljenja i ideje svih stranaka, a ne samo vladajućih. Na Vašim televizijama i radijima nema vesti o aktivnostima opozicionih stranaka, emisija u kojima bi bili suočeni stavovi različitih stranaka, nema ničega što bi potvrdilo da se radi o višestranačkim izborima, kao u stara dobra i medijski slobodna vremena. Ovako kako vi radite se izveštavalo u vreme druga Tita, kada je postojala jedna stranka, jedno mišljenje i jedan Vođa. Stoga predlažemo, a na Vama je da prihvatite ili ne, da čim se obavestite da je u toku predizborna kampanja u vaše programske šeme uvrstite gostovanja svih predloženih kandidata za poslanike sa svih proglašenih lista, njihovo međusobno sučeljavanje, kako bi građani Vranja mogli da ih čuju, vide, da steknu utisak o njima, njihovim programima i ideologiji, te na kraju biraju po svom nahođenju za onu listu koja im uliva najveće poverenje. Sigurni smo da se sećate onih vremena kada se to tako radilo, jer su mnogi od Vas u u tome učestvovali, te da će ovo naše podsećanje biti shvaćeno kao podsticaj na osvežavanju pamćenja i vraćanju na dobre stare običaje.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču