26.1 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaJS: Jačanje stranačke infrastrukture u Preševu

JS: Jačanje stranačke infrastrukture u Preševu

U petak 28. februara 2020. godine održan je sastanak opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Preševu,  sa koordinatorom i potpredsednikom JS Dejanom Manićem, saopšteno je iz ove stranke.

Saopštenje prenosimo u celini:

Na sastanku je bilo govora o jačanju stranačke infrastrukture i položaju Srba u Preševu. Dogovoreno je da na predstojećim izborima naši članovi izađu u što većem broju kako bi podržali zajedničku listu SPS-JS. Ujedno je dogovoreno da se još sada krene sa pripremama za naredne lokalne izbore kako bi Jedinstvena Srbija imala svoje predstavnike u lokalnom parlamentu. Radiće se i na formiranju Aktiva žena i podmlatka Jedinstvene Srbije.

Predsednik opštinskog odbora Bojan Andjelković je izrazio optimizam što se tiče naše stranke jer kako kaže, nema boljeg predsednika od Dragana Markovića Palme i nema boljeg programa za naš narod od programa za koji se zalaze Dragan Marković Palma. Navodi da pored Srba ima dosta albanske populacije kojima se svidja program Jedinstvene Srbije.Na kraju potpredsednik Jedinstvene Srbije Dejan Manić iskazao je veliko zadovoljstvo u radu opštinskog odbora u Preševu.

„Jedinstvo koje vlada medju ljudima u odboru mi uliva uverenje da će Jedinstvena Srbija napraviti dobar rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima u Preševu. Da će ovi parlamentarni izbori biti i generalna proba za odbor za predstojeće lokalne izbore u Preševu koji bi trebalo biti za par godina. Odbor je spreman za izbore, to su sve razumni i pre svega pošteni i iskreni ljudi koji su spremni da odgovore svim izazovima koje politika donosi“, istakao je Manić.

Dejan Manic je na kraju poželeo svima da pokažu koliko JS vredi i „koliko naš predsednik sa svojom politikom ima podršku u narodu“.

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci