20.2 C
Vranje
utorak, 5 jula, 2022
NaslovnaVestiPolitikaKampanjska invazija političara na jug Srbije

Kampanjska invazija političara na jug Srbije

Iako zvaničnih najava događaja još uvek nema, sudeći po najavama lokalnih političara u narednih desetak dana u Vranje u okviru kampanje dolaze polituičari gotovo svih opcija u okviru kampanje.

Zoran Antić, prvi čovek vranjskih socijalista najavio je na svom Facebook profilu, da će u subotu  12. mart 2022. godine u 12.00 časova u  Sportskoj hali u Vranju  biti održana predizborna Konvencija koalicije Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Zeleni Srbije, kojoj će prisustvovati i njihov ka ndidat za premijera Ivica Dačić.

Javna je tajna da će i aktuelni predsednik Aleksandar Vučić  u ponedeljak posetiti Vranje, spekuliše se da će Teklas otvoriti pogon u Vranju, ali se pominje još nekoliko lokacija tipa Zdravstveni centar i Muzej koje bi predsednik mogao da poseti, o konvenciji poput one u Leskovcu za sada nema informacija.

I opozicija je najavila dolazak svojih lidea i to za 16. mart. I ovoga puta putem društvenih reža mogli smo da saznamo da će konvencija Ujedinjene opozicije biti u Vranju.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači