11.8 C
Vranje
petak, 22 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaNaprednjaci odgovaraju Zavetnicima:Ne odmažite onima koji rade u korist građana

Naprednjaci odgovaraju Zavetnicima:Ne odmažite onima koji rade u korist građana

Savet za informisanje Srpske napredne stranke u Vranju odgovorio je na saopštenje stranke „Zavetnici“ u kome iznosi svoje viđenje situacije oko radnika Geoksa i radnika Koštane.

Saopštenje prenosimo u celini:

SS Zavetnici se svojim saopštenjem naslovlјenim „Dosta više Vučićevih lažnih obećanja” pridružila masi beznačajnih statičnih stranaka koje su, usled nikakve podrške građana, svoje mesto pronašle među onima čija se politika svodi na plјuvanje aktuelne vlasti Svoj doprinos u rešavanju kolektivnog problema bivših radnika „Geoksa“, dali ste praćenjem godišnjeg kalendara do trenutka kada ste za sebe pronašli povod da se oglasite saopštenjem u kome pomoć države od 53 hilјade dinara nazivate milostinjom! Sramota!

Koristite radnike „Koštane“, stavlјajući državi na teret još jedan problem nasleđen od prethodne vlasti, jer je kao i jednom delu opozicije, najlakše obrisati svoje greške prebacujući kompletnu krivicu na trenutnu vlast.

Oporavlјene fabrike i investicije Vranja i Pčinjskog okruga (ne Vranjskog kako ga vi nazivate) su realnost koja će podići privredu našeg kraja, a vi se gospodo, ostavite praznih priča iz udobnih fotelјa, kad već ne nudite pomoć, pomerite se makar u stranu da ne odmažete onima koji rade u korist građana Srbije.

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...

SPS u Vranju obeležava 31 godinu postojanja