NaslovnaVestiPolitikaNarodna stranka osudila verbalni napad na Stevanovića

Narodna stranka osudila verbalni napad na Stevanovića

Narodna stranka najoštrije  je osudila, u saopštenju za javnost,  pretnje koje je direktor JP „Vodovod“ Vranje i funkcioner SNS Goran Đorđević uputio javno, putem društvene mreže facebook, funkcioneru Pokreta slobodnih građana u Vranju Dragoljubu Stevanoviću.

Saopštenje prenosimo u celini:

Gospodine Đorđeviću da li Vi mislite da „izlustrirate“ gospodina Stevanovića u prvom kafiću u kom ga budete zatekli, kako ste naveli, sami ili uz pomoć vaših batinaša Božidara Popovića Boceta, Miloša Antića, Miška zvanog Golubar i Stefana Kostića, koje ste zaposlili u Vodovodu da izigravaju vaše lakeje i lične telohranitelje, a na račun građana Vranja?
Radi podsećanja javnosti to su oni batinaši koji su 04. novembra 2018. godine pretukli predsednika i potpredsednika GrO Narodne stranke u Vranju, Ristić Đorđa i Pavlović Dragana.
Ove pretnje upućene gospodinu Stevanoviću od strane direktora Vodovoda i funkcionera SNS Gorana Đorđevića ukazuju na sve veću nervozu režima, čija nesposobnost sedmogodišnjeg vladanja državom polako ali sigurno dolazi na naplatu, a tokom čije vlasti pretnje, fizičko i verbalno nasilje nad neistomišljenicima i oponentima, seksualno zlostavljanje žena, paljenje kuća i pretnje novinarima je postalo svakodnevnica, kao što je i odlika svakog autokratskog i fašističkog režima, kakv je i ovaj naprednjački.
Narodna stranka apeluje na Osnovno javno tužilaštvo u Vranju da ovoga puta ne spava punih osam meseci, kao u slučaju prebijanja funkcionera našeg Gradskog odbora od strane nasilnika iz SNS-a, već da u najkraćem mogućem roku preduzme sve mere neophodne radi procesuiranja Gorana Đorđevića!

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...
COVID-19

16 pozitivnih na koronavirus u Pčinjskom okrugu