0.1 C
Vranje
ponedeljak, 25 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaNarodna stranka: Otvaranje građevinske sezone u jesen nije za pohvalu

Narodna stranka: Otvaranje građevinske sezone u jesen nije za pohvalu

Povodom izjave gradonačelnika Vranja kako je u Vranju aktivno šest gradilišta, Gradski odbor Narodne stranke Vranje opominje gradonačelnika da svakako nije za pohvalu to što se građevinska sezona kod nas u Vranju redovno otvara u jesen kada bi trebalo da se ista privodi kraju.

Pored toga, započeto se nikada i ne završava u rokovima koje ova vlast sama projektuje već se radovi produžuju u nedogled. Kao primer navodimo famoznu ulicu Bore Stankovića koja se gradi tačno godinu dana, a završetak nije ni na vidiku. Tako je i sa ostalim gradilištima koje je započela ova vlast kao što su gradski park, vrtić u naselju Raška i šetalište u Vranjskoj banji. Novo gradilište jeste i ulica Kneza Miloša gde se radovi uveliko izvode, a da se pritom vlast ne rukovodi potrebama stanovnika ove ulice koja je zatvorena za saobraćaj jer su sve okolne ulice jednosmerne, tako da svako ko ima potrebu da vozilom ide u gornji deo grada mora dosta da kruži. Narodna stranka postavlja pitanje gradonačelniku zbog čega recimo ulica Narodnog heroja nije otvorena u oba smera, bar privremeno dok radovi na susednoj ulici traju? Mi ne vidimo razlog zbog čega je to neizvodljivo osim zbog naplate parkiranja koja je nedavno uvedena u ovoj ulici.Takođe, gradonačelnik spominje i novi projekat, kotlarnica za bio masu  u Zdravstvenom centru Vranje za koju je rekao da će biti završena do kraja sledeće grejne sezone. Znajući koliko je gradonačelnik Milelković precizan sa rokovima završetka započetih radova možemo samo da se nadamo da će i ova kotlarnica i sve ulice u gradu nekada biti završene.  – navodi se u saopštenju stranke.

Podsećamo da je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, u razgovoru za VOM danas govorio o projektima koji se trenutno realizuju u Vranju.

Buy Me A Coffee

Popularno

GABRIJELA TASIĆ – ADŽIĆ: Njena sreća je tri puta veća

Biti majka je, kako sve žene koje jesu majke kažu, blagoslov i sreća. Medicinska sestra Gabrijela Tasić - Adžić je pre  sedam godina najpre...

Fabrika Hanibal proširuje tim saradnika