Naslovna Vesti Politika Nova politička opcija u Vranju

Nova politička opcija u Vranju

U Vranju je danas predstavljena nova politička opcija, koja okuplja uglavnom mlade ljude. Reč je o Grupi građana “Vranje Vranjancima”. Kako se čulo na konferenciji za novinare broje 600 članova i imaju ozbiljne političke pretenzije u lokalnoj vlasti.

Prema rečima predsednika GG “Vranje Vranjancima” Miloša Nikolića, u narednom periodu će građanima predstaviti svoj plan i program, zalupaće na svaka vrata i krenuće u ozbiljnu kampanju.Najveći broj članova su mladi i obrazovani ljudi i odatle jedan on najvažnijih ciljeva.

Nacrt elaborata o tome da Vranje postane univerzitetski grad postoji od 2014. godine, korišćen je u kampanji i sada mislim da niko ne zna gde je u gradskoj upravi. Mladim ljudima se mora omogućiti da se razvijaju i sprečiti odliv mladih kadrova. Želimo da uključimo mlade ljude, profilišemo ih i školujemo za kadrove koji neće biti deficitarno zanimanje na birou – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Zanimljivo je da je na konferenciji predočeno da Grupa građana “Vranje Vranjancima” neformalno postoji i deluje od novembra prošle godine, a formirana je zvanično 23. januara ove godine. Na pitanje da li na izbore idu samostalno ili ne, kažu da su u pregovorima sa nekim „relevantnim“ strankama, ali ne žele da preciziraju sa kojim. Kažu nisu bliski ni vlasti ni opoziciji.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
Nebojša Stošić

IN MEMORIAM: Nebojša Stošić

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju