18.3 C
Vranje
petak, 22 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaNS: Obuka i edukacija u Topoli

NS: Obuka i edukacija u Topoli

Radno predsedništvo Narodne stranke (NS) iz cele Srbije, predsednici formiranih opštinskih i gradskih odbora, članovi izvršnog odbora i predsedništvo stranke na čelu sa Vukom Jeremićem minulog vikenda su u Topoli prisustvovali dvodnevnoj obuci i edukaciji oko bojkota predstojećih izbora.

Među njima bila su i trojica južnjaka, Đorđe Ristić predsednik gradskog odbora kao i predsednici opštinskih odbora u Bujanovcu Saša Arsić i Trgovištu Marko Krstić.

Dvodnevn skup je podrazumevao edukaciju o komunikaciji, načinu predstavljanja stranke, predstojećoj kampanji za bojkot izbora. U neposrednoj komunikaciji mogli smo da iznesemo svoja mišljenja, suočimo stavove i dogovorimo dalje delovanje u interesu stranke – kaže za VOM Đorđe Ristić predsednik gradskog odbora u Vranju.

Ristić dodaje da je dosta toga dogovoreno i da niko nije imao primedbi na dosadašnji rad odbora na jugu Srbije.

Marko Krstić predsednik opštinskog odbora u Trgovištu dodaje da je dvodnevna obuka podrazumevala i razmenu iskustva sa kolegama iz odbora Narodne stranke u celoj Srbiji.

Posle ovakvih sastanaka na kojima je komentarisano celokupno stanje u većini opština i gradova kao i u državi, osim bojkota nam ne preostaje ni jedno drugo rešenje. Bojkot će filtrirati ko jeste, a ko nije prava opozicija. Narodna stranka u Trgovištu je podržala odluku centrale o bojkotu – kaže Krstić

Narodna stranka bi uskoro trebalo da oformi i odbor u Vladičinom Hanu, koji trenutno ima status povereništva.

 

 

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...