Naslovna Vesti Politika Pčinjski okrug dobio poverenike Narodnog pokreta "Ujedinjenje"

Pčinjski okrug dobio poverenike Narodnog pokreta „Ujedinjenje“

Inicijativni odbor Narodnog pokreta „Ujedinjenje“ na čelu sa beogradskim advokatom Peđom Milosavljevićem, imenovao je poverenike za Vranje i još nekoliko opština u Pčinjskom okrugu.

Poverenik Narodnog pokreta „Ujedinjenje“ u Vranju je Bratislav Bogdanović, stranku će u Surdulici voditi Miodrag Stojanović, u Trgovištu Dragan Spasić, a u Bosilegradu sveštenik Zoran Stojanov.

Advokat Peđa Milosavljević, doskorašnji generalni sekretar Nove Srbije, a sada jedan od osnivača Narodnog pokreta Ujedinjenje, najavio je izradu nacrta statuta i deklaraciju o ciljevima ovog pokreta.

Mi smo u našem programu zacrtali ujedinjenje svih konzervativnih snaga u zemlji, u smislu političkog delovanja koje asocira na politiku Konzervativne stranke u Velikoj Britaniji, zemlji koja se suprostavila namerama neoliberalizma da ukine državne suverenitete evropskih zemalja, a istovremeno se zalažemo za državni kapitalizam u ekonomiji u cilju sprečavanja multinacionalnih korporacija da inauguriše razdoblje narodnog siromaštva – objasnio je Milosavljević.

Milosavljević je naglasio da pokret ne pretenduje da ima lidera već će se sprovoditi demokratska praksa na svim nivoima. Ljudi na lokalnom nivou odlučivaće po sopstvenoj volji a ne po naređenju centrale, jer je i u politici nužna decentralizacija.

GRADJANSKI POKRET

Gepostet von Ivica Petrusevic am Sonntag, 2. August 2020

Posle konferencije za medije koja je u nedelju održana u Medijskom skloništu u Vranju, predstavnici Narodnog pokreta Ujedinjenje posetili su manastir Sveti Pantelejmon u Lepčincu, gde su razgovarali sa sestrinstvom ovog manastira.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ana Ilić iz Vladičinog Hana dobitnica svetskog priznanja „crni biser“

Ana Ilić iz Vladičinog Hana diplomirani filozof, pesnikinja i kreativac koji pravi neverovatan spoj umetnosti i filozofije, koja nakon završenog fakulteta živi i radi...
Nebojša Stošić

IN MEMORIAM: Nebojša Stošić

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju