18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaPSG: Bulatovića treba da brane branioci, a ne koalicioni partneri

PSG: Bulatovića treba da brane branioci, a ne koalicioni partneri

Pokret slobodnih građana (PSG)  iz Vranja, oglasio se saopštenjem za javnost, nakon gostovanja narodnog poslanika Slaviše Bulatovića na jednoj lokalnoj televiziji.

Saopštenje prenosimo u celini:

U nedavnom gostovanju na jednoj od naprednjačkih televizija, narodni poslanik Slaviša Bulatović požalio se građanima Vranja kako koalicioni partneri koji participiraju u lokalnoj vlasti ne brane ni njega, ni druge funkcionere Srpske napredne stranke u Vranju.

Poštovani narodni poslaniče, koalicioni partneri Vas ne brane jer za takvu odbranu, jednostavno rečeno, nisu dovolјno stručni. Odbranu koja će Vama i Vašima uskoro biti potrebna pružaju profesionalci kojima je to posao a oni se u odgovarajućim postupcima pred sudom nazivaju braniocima.

Inače, ovaj narodni poslanik koji svoje koalicione partnere naziva miševima, široj javnosti postao je poznat po stupidnoj rečenici: „Za one koji me ne znaju ja sam Bulatović Slaviša a i za one koji me znaju ja sam isto Bulatović Slaviša“ (doduše tada je bivstvovao u jednoj drugoj, manje naprednoj partiji).

Od kako je na funkciji narodnog poslanika, Slaviša Bulatović postao je prepoznatlјiv po tome što građane naziva idiotima i bitangama a od pre par dana postaje poznat i po pentranju na geleriju koja se nalazi na auto-putu, kako bi okačio mušemu sa likom svog predsednika, ugrožavajaći na taj način bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Ovakvim svojim postupcima, ovaj narodni poslanik zapravo pokazuje, kako ne treba da se ponaša jedan narodni poslanik.

Vranjanci će narodnog poslanika Bulatovića pamtiti i kao najveću političku kukavicu (naravno posle njegovog predsednika) jer od kako je na funkciji ne sme da izađe na TV duel ni sa jednim pripadnikom opozicije, niti sa bilo kojim neistomišlјenikom. Strah gospodina Bulatovića od TV duela je delom i razumlјiv jer bi se u istom suočio sa mnoštvom nezgodnih pitanja – o procentima, dilovima i sumnjivim stranačkim poslovima, stranačkom zapošlјavanju, neradu, ćutanju, čitanju napisanih sastava, glasanju na zvonce…

Zato, gospodine poslaniče, pre nego što ohrabrite Vaše koalicione partnere da izađu iz mišje rupe, prvo Vi pokažite i dokažite da se ne plašite i zakažite politički duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, u bilo koje vreme i na bilo kojoj od vaših stranačkih televizija.

Jedini uslov je da program, tom prilikom, ide uživo.

Sigurni smo da ćete i u tom duelu, kao i obično, biti i brži i jači i bolјi, te sa nestrplјenjem očekujemo Vaš poziv.

               

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...