2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSavez za Srbiju počeo sa radom u Trgovištu

Savez za Srbiju počeo sa radom u Trgovištu

Savez za Srbiju zvanično je danas počeo sa  radom i u opštini Trgovište. Savez čine predstavnici Narodne stranke, Demokratske stranke i Srpskog pokreta “Dveri” i  Zajedno za Srbiju.

Oni navode da će  kao deo organizacije osnivača i članova Saveza za Srbiju, nastaviti sa radom na promeni “neodgovorne i od građana otuđene vlasti u opštini Trgovište”.

Prepoznavši Savez za Srbiju kao model okuplјanja demokratskih i patriotskih opozicionih kapaciteta, otvaramo vrata svim pravim opozicionim strankama, kao i svim udruženjima, nevladinim organizacijama i sindikatima da se uklјuče u lokalni Savez za Trgovište i zajedničkim snagama se borimo za svoju opštinu, svoje građane a pre svega naše omladine – navodi se u saopštenju Saveza.

Na kraju kažu da su se okupili oko predloga za rešavanje problema koji su snašli ovu opštinu a sa kojim smo svi saglasni. Kažu da će nastojati da  se bore protiv  “nakaradne i nesposobne vlasti koja već šest godina svojom vladavinom uništava Trgovište”.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana