13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSDS : Napad na bilo kog čoveka zaslužuje kaznu

SDS : Napad na bilo kog čoveka zaslužuje kaznu

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS) u Vranju pridružio se osudama ostalih stranaka napada na sekretara GrO SNS u Vranju Gorana Đorđevića. Oni su svom saopštenju kažu da je napad bilo kog slobodnog čoveka u dvorištu sopstvene kuće, naočigled porodice, „monstruozno je i zaslužuje najstrožu zakonsku kaznu“.

Kompletno saopštenje pročitajte u nastavku:

Apelujemo na policiju i organe pravosuđa da u najkraćem roku otkriju, procesuiraju i kazne počinioce ovog besramnog i divljačkog akta, nezamislivog za vreme u kome živimo i to ne samo zbog toga što je žrtva javna ličnost, već zbog toga što bezbednost, zaštitu i potpunu slobodu zaslužuje svaki građanin Srbije. U ovakvim trenucima treba zanemariti ideološka i politička neslaganja i stati na put svima u Srbiji koji misle da su jači od sistema, kako u Vranju, tako i u Negotinu, Borči, Kruševcu, Brusu, Beogradu… Pozivamo na prestanak huškačkih izjava, retorike nasilja, širenja mržnje i straha, kao i ozbiljnije uključivanje nadležnih zakonskih institucija u otkrivanje i procesuiranje vinovnika kako se ovakve stvari ne bi nikada više i nikome dešavale.

Podsećamo da su napad na Đorđevića i njegovu porodicu, predhodno osudili rukovodstvo stranke čiji je Đorđević član, SPS, JS, DS i SDPS.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević