NaslovnaVestiPolitikaSNS: Besramni napad na aktuelnu vlast

SNS: Besramni napad na aktuelnu vlast

Na saopštenje SSP -a stigao je odgovor iz gradskog odbora SNS -a u kome se između ostalog navodi da je reč o „besramnom napadu na aktuelnu vlast“.

Saopštenje za javnost prenosimo u celini:

U još jednom u nizu  saopštenja  Stranke slobode i pravde isprovociranim opštom nemoći da se odbrani lopovluk Dragana Đilasa, svedočimo besramnom napadu na aktuelnu vlast koja je rešena da iskoreni sve posledice bivše tajkunske vlasti.

Smehotresno je, a istovremeno žalosno, to što sama ideja „lažnih humanitaraca”, potiče od onih čiji je lider i osnivač, u vreme dok je bio deo vlasti,  godišnje izvlačio raznim finansijskim malverzacijama iz državnog budžeta i po 80 miliona evra, stvarajući od ispodprosečnog biznismena sa 70 hilјada evra kapitala, tajkuna čije kompanije dostižu od 2004. godine 619 miliona evra kapitala, što je imalo za posledicu strmoglavo siromašenje građana Srbije sve do smene vlasti 2012. godine.

Tragedija je utoliko veća ako uzmemo u obzir da je sav taj novac građana Srbije putem finansijskih malverzacija ispumpavan na ofšor račune na Mauricijusu, Hong Kongu,  Švajcarskoj, Moldaviji i ko zna gde još, jer je tekuća istraga obuhvatila 53 doskora tajna računa Dragana Đilasa u 17 različitih zemalјa!

Bizarno je to što tražite od Srpske napredne stranke ono što se nalazi u posedu vašeg gazde i osnivača. Svesni smo i toga da vas plaća da ga branite neosnovanim napadima koji imaju za cilј da skrenu pažnju javnosti sa najveće afere ovog veka, ali će upravo Zakon o poreklu imovine, na koji se sami pozivate, staviti tačku na decenijsku plјačku Srbije u režiji tajkuna Dragana Đilasa.

I da ne bude da se baš u ničemu ne slažemo sa svojim političkim neistomišlјenicima, tačno je da ste mlada stranka, ali i to da nikada niste i nećete biti deo vlasti, jer se u Srbiji poštuje volјa građana, a preziru plјačkaši i izdajnici.

„Dan posle” će biti onaj koji će označiti kraj međunarodne finansijsko – kriminalne mreže najvećeg lopova i lažova bojkotaške opozicije Dragana Đilasa.

Savet za informisanje,

GrO SNS Vranje

Buy Me A Coffee

Popularno

Noćno kupanje na bazenu „Jumka“

Na bazenu Jumka od sutra 27. jula, pa do nedelje 1. avgusta biće organizovano noćno kupanje. Bazen će raditi od 20 sati do 23...

Pronađen bahati vozač iz Kraljevića Marka