NaslovnaVestiPolitikaSNS brani gradonačelnika i kapitalne projekte o saradnicima ćuti

SNS brani gradonačelnika i kapitalne projekte o saradnicima ćuti

Nakon što se danas saopštenjem za javnost oglasio SSP-a i zatražio ostavku  gradonačelnika Vranja i njegvih saradnika po prvi put u novijoj istoriji gradski odbor naprednjaka se stavio u odbranu gradonačelnika, ali ne i njegovih saradnika.

Saopštenje prenosimo u celini:

Odbor SSP-a u Vranju, stranke finansirane od strane tajkuna Dragana Đilasa, koji sudeći po istrazi koja danima potresa čitavu Srbiju, na Mauricijusu, u Švajcarskoj, Hong Kongu i ko zna gde ima preko 28 miliona evra nezakonito stečenih para građana Srbije, je još jednim neuspešnim Saopštenjem pokušao da stavi na stub srama lokalnu vlast u Vranju.

Zamislite samo da kritika na račun rada i kapitalnih investicija u gradu dolazi od onih koji su za  vreme dok su bili deo vlasti “uspeli” da očiste gradsku kasu pretvarajući Aleksandrovačko jezero u močvaru i izvor zaraze i uređujući korito Južne Morave u poređenju sa kojim je prašuma Amazona izgledala kao nacionalni park?

Gradski odbor SNS Vranje u potpunosti podržava gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića tokom čijeg  su mandata uređene finansije Grada, pokrenute kapitalne investicije do sada nezapamćenih razmera i održane uprkos globalnoj pandemiji koronavirusa. Krizni štab, na čijem je čelu gradonačelnik Milenković, uspevao je i uspeva da sprovodi sve preporučene mere u skladu sa republičkim preporukama, kao i sprovođenje vakcinacije koja je trenutno temelj sticanja globalne imunizacije stanovništva i pobede nad pandemijom virusa Kovid-19.

A što se tiče dalekosežnih i trajno negativnih posledica, imamo da poručimo malobrojnom članstvu SSP-a u Vranju da uživaju u Mauricijskom honoraru dok mogu jer će tekuća istraga i Zakon o poreklu imovine ubrzo okončati priliv opljačkanog novca, a sa njim će nestati i “motivisanost” lokalnog odbora u borbi za vlast! – navodi se u saopštenju Saveta za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Vranje, koji i ovoga puta nije poslat našoj redakciji.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...