23.8 C
Vranje
nedelja, 3 jula, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS osudio napad na redakciju OK radija

SNS osudio napad na redakciju OK radija

Gradski odbor Srpske napredne stranke oštro je osudio napad, putem komentara na sajtu, redakciji OK radija i zatražio od nadležnih da što pre reše ovaj slučaj.

U saopštenju koje prenosimo u celini navodi se da je reč o brutalnim pretnjama upućenim redakciji i novinarima koji u njoj rade.

Pretnje sadrže najgore uvrede i psovke, koje najpre diraju u ljudsko, a onda i novinarsko dostojanstvo, a da ne govorimo koliko u ovakvim teškim rečima ima ozbiljnih pretnji.

Zato Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva nadležne organe da reaguju i preduzmu mere kako bi sankcionisali autora ovih brutalnih pretnji i zaštitili ljude koji, kao i u svakoj profesiji, samo rade svoj posao.

U Srbiji je ostvaren napredak na polju slobode i zaštite ljudskih prava i oni koji se bave poslom od javnog značaja ne smeju da budu nesigurni, urušenog dostojanstva i nezaštićeni i da u strahu obavljaju ionako težak i odgovoran posao.

Gradski odbor SNS u Vranju
Savet za informisanje

Buy Me A Coffee

Popularno

MURAL KOJI JE PODELIO VRANJE: Ne sudi već čovek budi

Čini mi se godinama već slušam ideju veterana da Vranje dobije mural posvećen ruskom dobrovoljcu Albertu Andijevu. Čula sam sledeće komentare “Muka mi je...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači