8.3 C
Vranje
petak, 9 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS osudio napad na redakciju OK radija

SNS osudio napad na redakciju OK radija

Gradski odbor Srpske napredne stranke oštro je osudio napad, putem komentara na sajtu, redakciji OK radija i zatražio od nadležnih da što pre reše ovaj slučaj.

U saopštenju koje prenosimo u celini navodi se da je reč o brutalnim pretnjama upućenim redakciji i novinarima koji u njoj rade.

Pretnje sadrže najgore uvrede i psovke, koje najpre diraju u ljudsko, a onda i novinarsko dostojanstvo, a da ne govorimo koliko u ovakvim teškim rečima ima ozbiljnih pretnji.

Zato Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva nadležne organe da reaguju i preduzmu mere kako bi sankcionisali autora ovih brutalnih pretnji i zaštitili ljude koji, kao i u svakoj profesiji, samo rade svoj posao.

U Srbiji je ostvaren napredak na polju slobode i zaštite ljudskih prava i oni koji se bave poslom od javnog značaja ne smeju da budu nesigurni, urušenog dostojanstva i nezaštićeni i da u strahu obavljaju ionako težak i odgovoran posao.

Gradski odbor SNS u Vranju
Savet za informisanje

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana