2.9 C
Vranje
petak, 2 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS: Poziv na bojkot izbora još jedna prazna priča

SNS: Poziv na bojkot izbora još jedna prazna priča

Savet za informisanje, Gradskog odbora SNS -a u Vranju oglasio se danas saopštenjem za javnost koje je svojevrsni odgovor, ranijem saopštenju Stranke slobode i pravde u kome se građani pozivaju na bojkot izbora za mesne zajednice.

Saopštenje prenosimo u celini:

Poslednjim Saopštenjem, Stranka slobode i pravde u Vranju, pozivajući građane na bojkot izbora za Savete mesnih zajednica, još jednom pokušava da nepostojanje podrške u narodu opravda namerom da odvrati članove MZ da ostvare svoje građansko pravo,  da neposredno i preko slobodno izabranih predstavnika upravlјaju javnim poslovima od neposrednog, zajedničkog i opšteg interesa za lokalno stanovništvo.

Iako je autor bojkotaške peticije morao da posegne ka Zakonu o lokalnoj samoupravi da bi ublažio činjenicu da je Saopštenje ništa drugo do još jedna prazna priča, potvrdio je u ime tajkuna koji ga finansira da je SSP-u interes građana i poštovanje Ustava i zakona države u kojoj živimo, poslednja stavka u nepostojećem programu. Opravdano, ako uzmemo u obzir da koriste nasilјe i poziv na anarhiju kao oruđe u osvajanju vlasti na ulici, mimo izbora.

Podsećamo ovom prilikom aktere Stranke slobode i pravde da, iako pri svakom oglašavanju napominju da su „mlada stranka koja nije imala učešća u ni jednoj prethodnoj vlasti”, ne zaborave da uz tu očiglednu laž napomenu i to da su i jako malobrojna stranka za koju  bojkot izbora ne bi bila opcija da se održavaju na primer na Mauricijusu, jer su joj svi interesi upravo tamo „sakriveni”.

Apelujemo na kraju na sve građane Vranja koji su u prošlosti na demokratskim izborima dali maksimalno poverenje aktuelnoj vlasti, rekordnim izlaskom na izbore za Savete mesnih zajednica u nedelјu 6. juna, pokažu da žele da žive i rade u zemlјi koja postoji za dobrobit svakog od nas i u kojoj je svaki glas podjednako važan!

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga