11 C
Vranje
nedelja, 17 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaSNS: Rijaliti kampanja SSP -a uperena protiv zdravstvenog sistema potpuno nehumana

SNS: Rijaliti kampanja SSP -a uperena protiv zdravstvenog sistema potpuno nehumana

Srpska napredna stranka odgovorila je saopštenjem za javnost, na saopštenje Stranke slobode i pravde u kome se iznosi niz kritika na račun organizacije rada u kovid sistemu.

Saopštenje prenosimo u celini:

Koristiti maksimalno napregnut zdravstveni sistem u cilјu sticanja političkih poena je, u vreme pandemije koronavirusa, u najmanju ruku neukusno i prema korisnicima zdravstvenog sistema potpuno nehumano. Ali, u rijaliti kampanji SSP-a, uperenoj u najtežim vremenima protiv zdravstvenog sistema, očekivano je da se sve posmatra kroz prizmu orkestriranih laži i obmana, jer sledbenici tajkuna  Dragana Đilasa i ne znaju za bolјe.Setimo se samo zdravstvenog sistema u prvoj deceniji dvadeset i prvog veka, plate lekara i medicinskih sestara su bile više nego mizerne, zdravstvo je bilo sistematski korumpirano, a zdravstvena nega bolesnika bila besplatna samo na papiru, jer su građani bili diskriminisani usled nemogućnosti da sami plate troškove lečenja.Broj izgrađenih zdravstvenih ustanova ravan nuli, jer iako je izgradnja novog Hirurškog bloka u Vranju otpočela još davne 2006, obustavlјena je, jer je novac bio potrebniji za bogaćenje pojedinaca poput vašeg lidera Dragana Đilasa.Podsećamo vas da je ZC Vranje dobio novi Hirurški blok 2018. godine, čijem je otvaranju prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić kome bez sumnje pripadaju najveće zasluge, ako uzmemo u obzir da je država za realizaciju ovog projekta izdvojila 9 miliona evra, što je od neprocenjive vrednosti za zdravstveni sistem juga Srbije.Koliko je predsedniku važno podneblјe u kome živimo, govori i činjenica da je Bolnica u Vranju jedna od 4 u Srbiji koje će biti obnovlјene. Reč je rekonstrukciji vrednoj 12 miliona evra nakon koje će sve službe i odelјenja biti pod istim krovom.Uzevši u obzir pomenuto, dovolјan broj vakcina obezbeđenih za sve građane, ne samo Srbije, već i regiona, prepune magacine najsavremenije medicinske opreme i lekova, uz konstantno uvećanje plata zdravstvenim radnicima, dolazimo do unapređenja zdravstvenog sistema i zaštite koju čak ni vi ne možete da negirate.Ali kad smo već kod mera zaštite od koronavirusa, gde su vama maske gospodo na ovim oskudnim podelama promo  materiala te vaše kuplјene stranke?

Buy Me A Coffee

Popularno

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Svi zainteresovani građani od danas 13. oktobra mogu besplatno proveriti nivo antitela, bez obzira da li su bili zaraženi ili ne virusom Covidom 19. Testiranje...

Izdaje se lokal u Vranju

Od 1. novembra građanima još po 30 evra pomoći