24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS: Smena Stojilkovića zbog prljavog grada

SNS: Smena Stojilkovića zbog prljavog grada

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS)  na današnjoj konferenciji za novinare saopštio je da je direktor Komrada Momir Stojilković smenjen zbog nezadovoljavajuće higijene u gradu, koja je kulminirala u vreme praznika.

Razlog za njegovu smenu je neizbacivanje smeća tokom uskršnjih i prvomajskih praznika. To je kap koja je prelila čašu nakon više pokušaja dogovora oko poboljšanja rada Komunalnog preduzeća. Svedoci smo bili da su kontejneri bili prepuni tokom praznika, da se nije redovno iznosilo smeće što je grad činilo prljavim – rekao je Slobodan Milenković potpredsednik GrO SNS Vranje.

Slaviša Bulatović predsednik gradskog odbora SNS Vranje je rekao da je ova stranka pre svega odgovorna prema građanima i smena direktora Komrada i potpredsednika Gradskog odbora Stojilkovića je najbolјi pokazatelј te odgovornosti.

Činjenica je da on ima rezultate koji su za svaku pohvalu, ali ima stvari koje su za svaku kritiku. Svi ćemo biti na funkciji dok god smo odgovorni i dajemo rezultate koji se od nas očekuju. Od svih direktora  Javnih preduzeća tražićemo odgovornost i oni će biti pod lupom javnosti – rekao je Slaviša Bulatović .

On nije krio da je bilo teških reči, na gradskom odboru kada je Stojilković smenjen sa mesta podpredsednika stranke uz podršku 70 članova odbora dok je desetak bilo protiv ili uzdržano. Bulatović je rekao da im ne zamera tako nešto, ali da emocijama u politici nema mesta.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...