18.8 C
Vranje
četvrtak, 30 juna, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSNS: Smeta vam “izgrebana ploča” prethodne vlasti, jer su na njoj vaši...

SNS: Smeta vam “izgrebana ploča” prethodne vlasti, jer su na njoj vaši “top hitovi”

Gradski odbor Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem za javnost koje je svojevrsni odgovor opoziciji iz redova SSP – a, a odnosi se na njihove kritike upućene gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću.

Saopštenje prenosimo u celini:

Izlaz iz političke anonimnosti, SSP je i ovog prvog septembra pronašla u zloupotrebi dece i pokušaju da provokacijama i bezočnim lažima uokvirenim u saopštenju “SSP: Gradonačelniče, vi ste kao IZGREBANA PLOČA”, baci senku na onaj dan koji je predodređen da našoj deci bude najlepši u godini. Navikli smo, tako da je i ovog puta faktor iznenađenja izostao.Ni neosnovane prozivke na račun gradonačelnika Vranja dr Slobodana Milenkovića, dirigovano targetiranog “večitog krivca” SSP-a, nisu zaobišle pomenuto saopštenje, jer o čemu bi inače pisali?

Da pratite aktivnosti lokalne samouprave, videli bi da je 30. avgusta održan sastanak gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića i zamenice gradonačelnika Zorice Jović sa svim direktorima osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja, da je lokalna samouprava obezbedila dezinfekciona sredstva za sve škole i vrtiće i da je grad izašao u susret svim zahtevima obrazovnih ustanova u cilјu nesmetane realizacije nastave. Svesno birate da ignorišete činjenicu da su samo u ovoj godini sa 1,2 miliona dinara nagrađeni najuspešniji studenti, đaci generacije sa 700 hilјada dinara, a porodica svakog đaka prvaka pomognuta sa po pet hilјada dinara. Nemoguće je da  vam je promakla realizovana sanacija  isturenog odelјenja “OŠ Branislav Nušić” u Žapskom, OŠ “Branko Radičević” i njenog isturenog odelјenja u Sodercu, da je uz podršku Ministarstva prosvete saniran mokri čvor u Tehničkoj školi, kao i da je škola u Žapskom opremlјena novim klupama i stolicama. Samo je za navedene projekte izdvojeno preko 9,3 miliona dinara. Ne zaboravimo da je u poslednjoj godini zamenjena kompletna stolarija u OŠ “Bora Stanković“ Tibužde, OŠ “Branislav Nušić“ Rataje, i OŠ “Branislav Nušić“ sa sedištem u Buštranju. U toku je rekonstrukcija vrtića u Vranjskoj Banji, a očekuje se početak rekonstrukcije vrtića “Dečja radost“ uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike. Toliko o tome gde je novac građana, jer je to ono što vas najviše zanima. To što nazivate “vašim parama”, nalazi se na inostranim bankovnim računima lidera vaše stranke. I na kraju, pohvale za odabir fotografije Gradskog odbora SSP-a koja prati saopštenje, četiri vrste alkoholnog pića na stolu, to je slika i prilika odbora u čije se ime oglašavate.

 

Buy Me A Coffee

Popularno

NESTALA ŽENA IZ OKOLINE TRGOVIŠTA: Policija i tužilaštvo rade na slučaju,...

Mlađa žena (identitet poznat redakciji) nestala je 22. juna, napustivši svoj dom 22. juna, da bi njen suprug slučaj policiji prijavio 23. On je...