13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSPS: Bilo bi licemerno da podržimo proteste

SPS: Bilo bi licemerno da podržimo proteste

Zoran Antić predsednik gradskog odbora SPS -a, rekao je danas na otvorenom danu za medije da bi bilo licemerno da socijalisti porže ili učestvuju u građanskom protestu koji je najavljen za sutra.

Naravno da SPS u tome neće učestvovati, niti naši članovi. Čak i kada bismo bili nezadovoljni, smatramo da bi to bilo krajnje licemereno da sedimo u vladajućoj većini, a da učestvjemo u nečemu što se tako zove.

On je na početku, odgovarajući na pitanje novinara rekao da sa pozicije predsednika Gradskog odbora SPS-a i člana vladajuće većine u gradskoj vlasti nema šta da misli o najavljenim protestima građanske inicijative protiv vlasti.

Nemamo ništa protiv građanskih inicijativa, predloga, pa čak i tih protesta ukoliko oni budu organizovani u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i ne narušavaju javni red i mir – rekao je Antić.

On je na kraju napomenuo da  građani imaju pravo da pokreću inicijative, i po Ustavu, i po zakonima Srbije, da daju predloge, mišljenja i sugestije, iskazuju svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević