13.8 C
Vranje
utorak, 24 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSPS: Bilo bi licemerno da podržimo proteste

SPS: Bilo bi licemerno da podržimo proteste

Zoran Antić predsednik gradskog odbora SPS -a, rekao je danas na otvorenom danu za medije da bi bilo licemerno da socijalisti porže ili učestvuju u građanskom protestu koji je najavljen za sutra.

Naravno da SPS u tome neće učestvovati, niti naši članovi. Čak i kada bismo bili nezadovoljni, smatramo da bi to bilo krajnje licemereno da sedimo u vladajućoj većini, a da učestvjemo u nečemu što se tako zove.

On je na početku, odgovarajući na pitanje novinara rekao da sa pozicije predsednika Gradskog odbora SPS-a i člana vladajuće većine u gradskoj vlasti nema šta da misli o najavljenim protestima građanske inicijative protiv vlasti.

Nemamo ništa protiv građanskih inicijativa, predloga, pa čak i tih protesta ukoliko oni budu organizovani u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i ne narušavaju javni red i mir – rekao je Antić.

On je na kraju napomenuo da  građani imaju pravo da pokreću inicijative, i po Ustavu, i po zakonima Srbije, da daju predloge, mišljenja i sugestije, iskazuju svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...