NaslovnaPolitikaIZBORI 2022SPS: Imena kandidata za poslanike tek nakob odobrenja iz centrale

SPS: Imena kandidata za poslanike tek nakob odobrenja iz centrale

Gradska organizacija Socijalističke partije Srbije u Vranju, u okviru priprema za učešče na predstojećim izborima, održala je sednicu Izfršnog i Gradskog odbora, nakon čega su se oglasili saopštenjem koje prenosimo u celini.

Na sednicama je razmatrana aktuelna politička situacija u Republici i gradu, način rada i funkcionisanja SPS -a u Vranju u narednom periodu, kao i druga pitanja iz svakodnevnog života i rada partije. U skladu sa definisanim principima i procedurom utvrđen je i predlog kandidata za narodne poslanike iz redova vranjskih socijalista, koji je upućen glavnom odboru SPS -a. Nakon potvrđivanja liste od strane glavnog odbora, kandidati će biti predstavljeni javnosti i biračima.Radi se o članovima SPS -a koji imaju lični i profesionalni integritet i dosledno se zalažu za ideje socijalne pravde, solidarnosti i ravnopravnpsti, po kojima je SPS prepoznatljiva i višedecenijskom radu i postojanju na političkoj sceni Srbije.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači