2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSPS: Visok stepen partijskog aktivizma i podrška Ivici Dačiću

SPS: Visok stepen partijskog aktivizma i podrška Ivici Dačiću

Iz Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) saopštili su nakon redovne sednice da su da su spremni, organizovani i da pružaju podršku politici Ivice Dačiča.

Saopštenje prenosimo u celini:

Okružni odbor SPS Pčinjskog okruga u utorak 11. oktobra, imao je svoju redovnu sednicu u sklopu priprema za održavanje mesnih, opštinskih i Gradske izborne konferencije SPS u Pčinjskom okrugu, kao i sprovođenja svih predviđenih zadataka i aktivnosti sa Sedme sednice Glavnog odbora SPS održane 18. septembra 2022.godine, a u vezi održavanja Jedanaestog kongresa Socijalističke partije Srbije.

Socijalisti Vranja, Surdulice, Vladičinog Hana, Bujanovca, Preševa, Trgovišta, Bosilegrada i Vranjske Banje istakli su punu organizacionu spremnost i visok stepen partijskog aktivizma u cilјu obnove i jačanja članstva i oraganizacionih struktura SPS u okrugu.

Članovi Okružog odbora SPS Pčinjskog okruga, daju punu podršku predsedniku SPS Ivici Dačiću u pretkongresnim partijskim aktivnostima, kao i zastupanju i vođenju hrabre, odgovorne i mudre državotvorne politike naše partije u procesu formiranja novog saziva izvršne vlasti Republike Srbije.

Socijalisti Pčinjskog okruga zaklјučili su na sednici Okružnog odbora, da je pretkongresni period, upravo istorijski trenutak za novu i punu afirmaciju i promociju ideja Socijalističke partije Srbije na ovim prostorima i vraćanja podrške građana ovog kraja programu socijalne pravde, ravnopravnosti i jednakih šansi i uslova za sve radne lјude.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana