26.1 C
Vranje
utorak, 17 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSRS: Gde su putokazi za Ribince?

SRS: Gde su putokazi za Ribince?

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) u Vranju pozvao je gradsku vlast da se već jednom pozabavi uređenjem i obeležavanjem ulaza u selo Ribince.

Saopštenje prenosimo u celini:

Nedopustivo je da za ovo selo ne postoje putokazi i table. Opštepoznato je da iz pravca Vranja postoje četiri ulaza u ovo selo, a nijedan nije propisno označen, uređen i osvetlјen.

Takođe, moramo napomenuti da naši sugrađani u selu Ribince svaki dan prolaze kroz cev za odvod atmosferske vode ispod auto-puta kako bi brže stigli iz jednog u drugi deo sela. Svima je dobro poznato da je izgradnjom auto-puta selo podelјeno na dva dela. Stanovnici ovog sela se u šali hvale da jedino oni u Srbiji imaju „metro“  misleći na pomenutu cev za odvod atmosferskih voda.

Pitamo se, da li je potrebno da se dogodi neka nesreća na ulazu u selo ili u „metrou“ pa nadležni reaguju?! Šta to vlast ima protiv meštana sela Ribince, kada godinama ignoriše njihove probleme?Nedavno smo upozorili gradsku vlast u Vranju da je krajnje vreme da se izgradi novi dom kulture u Ribincu, dok još ima novca na računu. Podsećamo širu javnost da je javno preduzeće „Putevi Srbije“ nakon rušenja starog doma kulture, uplatilo skoro 10 miliona dinara u budžet grada Vranja za izgradnju novog doma kulture. Nama srpskim radikalima neprihvatlјivi su bilo kakvi izgovori za nerad ovdašnje vlasti. Građani očekuju od gradske vlasti da rešava njihove probleme, a ne da smišlјa izgovore kako ih ne bi rešila. Šta će građanima vlast koja ništa ne radi? Meštani sela Ribince postavlјaju pitanje da li su oni građani drugog reda i zašto plaćaju poreze i druge dažbine. Vreme je pokazalo da smo mi, srpski radikali, bili i ostali jedina politička stranka koja je uvek bila glas naroda. Sasvim sigurno, mi nećemo ćutati o problemima meštana sela Ribince. Nama je jednako stalo do svih stanovnika, bez obzira gde oni živeli. Svi stanovnici plaćaju poreze i vlast je dužna da im obezbedi osnovne uslove za normalan život. Zašto gradska vlast kažnjava svoje stanovnike?

Buy Me A Coffee

Popularno

Novinar VOM – a Bratislav Čukić osvojio prvu nagradu na...

Bratislav Čukić novinar - saradnik našeg portala osvojio je po odluci žirija prvu nagradu na novinarskom konkursu „Za bolji svet“ koji je pokrenula kompanija...

Pronađen leš na pruzi u mestu Đelinci