11 C
Vranje
nedelja, 17 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaSRS: Partizanski put u očajnom stanju

SRS: Partizanski put u očajnom stanju

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju, saopštenjem za javnost podseća gradsku vlast da je ulica Partizanski put u Vranju u očajnom stanju.

Saopštenje prenosimo u celini:

Na svakom metru te ulice vozači se suočavaju sa ogromnim rupama na putu, ispupčenjima na putu, ulegnućima na putu, raznim „zakrpama” i sa čitavim nizom drugih rizika po bezbednost saobraćaja. Jednom rečju, nema ni govora o bezbednosti saobraćaja (pogotovo pešaka), a reč je o jednoj od najprometnijih ulica na ulazu u Vranje. Dovolјno je reći da pešački prelazi u toj ulici gotovo ne postoje, a od trotoara postoji samo prostor gde bi trebalo da budu. Nažalost, iako je ulica u veoma lošem stanju, što vidi i gradska vlast, moramo se zapitati zašto ne reaguje!Opštepoznato je da je vlast zaduživala Grad Vranje. Međutim, taj novac nije iskorišćen za rešavanje životnih problema u Vranju na koje mi, srpski radikali, neprekidno ukazujemo.

Očigledno je da ima novca, ali da nema volјe da se rešavaju gorući problemi. Vlast samo obećava, a ništa ne radi! Dokaz da smo mi u pravu je višegodišnja rekonstrukcija Ulice Bore Stankovića. Mi, srpski radikali, pozivamo gradsku vlast u Vranju da se uozbilјi i dašto pre započne sa uređenjem Partizanskog puta na celoj njegovoj dužini.Neprihvatlјivo je da Vranje nema nijednu kompletno uređenju ulicu. Ukoliko vlast uskoro ne započne sa rekonstrukcijom Partizanskog puta,može mirne duše pozvati građane da koriste vozila sa gusenicom kada prolaze ovim putem. To će reći svako ko je bar jednom prošao tim putem u poslednje vreme. Logično, postavlјa se pitanje: Kakav utisak o Vranju stiču lјudi koji prvi put dođu u Vranje ovom ulicom?! Naš je utisak da se vlast uopšte ne brine o našim ulicama i uslovima u kojima građani žive. Da li je potrebno da se dogodi neka nesreća pa da ovdašnjavlast reaguje?! Ne moramo napominjati da građani ovog grada plaćaju ovu vlast da rešava njihove svakodnevne probleme. Valјda toliko zaslužuju stanovnici ovih ulica koji uredno plaćaju porez na imovinu i brojne druge dažbine.

Buy Me A Coffee

Popularno

Provera antitela uz uput od izabranog lekara

Svi zainteresovani građani od danas 13. oktobra mogu besplatno proveriti nivo antitela, bez obzira da li su bili zaraženi ili ne virusom Covidom 19. Testiranje...

Izdaje se lokal u Vranju

Od 1. novembra građanima još po 30 evra pomoći