10.4 C
Vranje
subota, 23 oktobra, 2021
NaslovnaVestiPolitikaSSP: Vladavina partije i bratije se bliži kraju

SSP: Vladavina partije i bratije se bliži kraju

Najnovije saopštenje Stranke slobode i pravde (SSP) iz Vranje odnosi se na lokalna zbivanja i događaje sa poslednje sednice Gradskog veća u Vranju.
Saopštenje prenosimo u celini:
Svedoci smo da partija i bratija svakog dana nezadrživo  tone kao Titanik.  Centrala stranke SNS a    smenjivanjem  Stefanovića  narodu, blago rečeno, pokušava da „zamaže oči“. Smene po mesnim, lokalnim, opštinskim i gradskim odborima idu jako stidljivo i polako.
Atmosfera u svim tim odborima je blago rečeno, neprijatna jer se vladavina partije i bratije bliži kraju, pa su svi akteri zbog svega toga nervozniji.
Takva jedna „nervozna „atmosfera bila je, kako kažu, na poslednjoj sednici gradskog veća u Vranju, gde je većnik za infrastrukturu, Protić, otkazao poslušnost gradonačelniku time što nije želeo da porži jednu tačku koja se tiče generalnog urbanističkog plana grada Vranja.
Postavlja se pitanje, šta je to većnik video u toj tački pa je nije podržao i da li je to uradio zbog toga što se ona možda PREVIŠE kosi sa zakonom?
Podsećanja radi, pre par meseci je taj isti većnik bio lični izbor gradonačelnika. Taj isti većnik je potpisao upotrebnu dozvolu za pozorište, pa se sada pitamo, šta je to oko čega se tako dva dobra prijatelja nisu složila ?
Da li je nepodržavanje detalja iz generalnog urbanistickog plana od strane arhitekte čija je uloga a i struka  da donosi odluke o infrastrukturi grada, u stvari dokaz da se od njega traži nešto što je PREVIŠE van zakonskih standarda ?
Postavljamo pitanje, da li se Gradu Vranju sprema neka nova investicija koja će biti preplaćena za neka  nova 900 000 evra ?

Buy Me A Coffee

Popularno

Tamara Grujić i ekipa njene emisije sređuju dom porodice iz Trgovišta

Poznata TV voditeljka Tamara Grujić i ekipa emisije „Radna akcija sa Tamarom“, od nedelje, sedam dana će boraviti u opštini Trgovište u svojoj dobro...