8.3 C
Vranje
četvrtak, 8 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaSSP: Zašto se raspada novi Hirurški blok?

SSP: Zašto se raspada novi Hirurški blok?

Novi hirurški blok u Vranju koji je  otvoren pre dve godine se raspada, saopšteno je na zvaničnom Fejsbuk profilu Stranke slobode i pravde. Na početku objave koja je ilustrovana velikim brojem fotografija navodi se da je u izgradnju novog hirurškog bloka uloženo 9 miliona evra.

Prensimo objavu celini:

Prošetate li malo , videćete, da se sve raspada  polako, kvake od prostorija  ostaju u rukama, plafoni na svakom spratu sa flekama od  neke tečnosti koja, ko zna odakle dolazi, nijedan toalet nije urađen po standardima, nema keramičkih pločica koje omogućavaju adekvatnu dezinfekciju i čišćenje, vrata prostorija  urađena verovatno od šper ploče , stepenice gde lajsne već škripe pod nogama  i prete da otpadnu i time ugrožavaju kretanje  kako medicinskog osoblja,  tako i pacijenata,  jer olakšavaju pad  a iz  slivnika se neprestano u pojedinim prostorijama oseća neprijatni miris kanalizacije.Rekli bi, neko se debelo ugradio u ovu investiciju.Najslađe su tuđe pare, pa je brže bolje krenula i nova rekonstrukcija ostalog dela Opšte bolnice, u jeku epidemije korona virusa spajana su  odeljenja Spajalo se nespojivo, pa je tako ORL u zagrljaju sa ortopedijom, oftalmogija u zagrljaju sa hirurgijom, urologija blizu ginekologije.I koga briga da li je sve to bezbedno i po epidemiološkim i higijenskim načelima. Novi hirurski blok,  nova nada , kako  ga je  predsednik Vučić nazvao ,  Vranjancima  je dodeljen kao   sklepana zgrada  koja je građena na građevinskom zemljištu čija svojina nije razrešena, bez upotrebne dozvole, napravljena od materijala toliko čvrstog da  bi ga čak i onaj vuk iz priče o tri praseta srušio.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru