NaslovnaVestiPolitikaSSP: Zašto se raspada novi Hirurški blok?

SSP: Zašto se raspada novi Hirurški blok?

Novi hirurški blok u Vranju koji je  otvoren pre dve godine se raspada, saopšteno je na zvaničnom Fejsbuk profilu Stranke slobode i pravde. Na početku objave koja je ilustrovana velikim brojem fotografija navodi se da je u izgradnju novog hirurškog bloka uloženo 9 miliona evra.

Prensimo objavu celini:

Prošetate li malo , videćete, da se sve raspada  polako, kvake od prostorija  ostaju u rukama, plafoni na svakom spratu sa flekama od  neke tečnosti koja, ko zna odakle dolazi, nijedan toalet nije urađen po standardima, nema keramičkih pločica koje omogućavaju adekvatnu dezinfekciju i čišćenje, vrata prostorija  urađena verovatno od šper ploče , stepenice gde lajsne već škripe pod nogama  i prete da otpadnu i time ugrožavaju kretanje  kako medicinskog osoblja,  tako i pacijenata,  jer olakšavaju pad  a iz  slivnika se neprestano u pojedinim prostorijama oseća neprijatni miris kanalizacije.Rekli bi, neko se debelo ugradio u ovu investiciju.Najslađe su tuđe pare, pa je brže bolje krenula i nova rekonstrukcija ostalog dela Opšte bolnice, u jeku epidemije korona virusa spajana su  odeljenja Spajalo se nespojivo, pa je tako ORL u zagrljaju sa ortopedijom, oftalmogija u zagrljaju sa hirurgijom, urologija blizu ginekologije.I koga briga da li je sve to bezbedno i po epidemiološkim i higijenskim načelima. Novi hirurski blok,  nova nada , kako  ga je  predsednik Vučić nazvao ,  Vranjancima  je dodeljen kao   sklepana zgrada  koja je građena na građevinskom zemljištu čija svojina nije razrešena, bez upotrebne dozvole, napravljena od materijala toliko čvrstog da  bi ga čak i onaj vuk iz priče o tri praseta srušio.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović