24.9 C
Vranje
subota, 1 oktobra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaStranka slobode i pravde: Koja je cena koju naši najstariji sugrađani treba...

Stranka slobode i pravde: Koja je cena koju naši najstariji sugrađani treba da plate da prestane maltretiranje i iživljavanje nad njima u filijali vranjskog Fonda PIO?

Stranka Slobode i pravde u Vranju pita odgovorne koja je cena koju naši najstariji sugrađani treba da plate da prestane maltretiranje i iživljavanje nad njima u filijali vranjskog Fonda PIO?
Objavu sa zvaničnog Facebook profila stranke prenosimo u celini:
Zgrada Fonda PIO iseljena je pre 6 meseci zbog rekonstrukcije a zaposleni preseljeni u zgradi u privatnom vlasništvu za čiju kiriju se izdvaja oko 480 000 dinara mesečno.
Zgrada u koju je privremeno smeštena filijala vranjskog Fonda PIO je takva da u njoj nema dovoljno mesta ni za zaposlene a kamo li za naše sugrađane, penzionere,invalide i njihove pratioce koji su zbog toga prinuđeni da izvan zgrade na temperaturama nižim od nule, po kiši, snegu i vetru stoje i čekaju red da bi ostvarili svoja prava.
Pitamo, ko je u građevinskoj sezoni odlagao radove na rekonstrukciji već postojeće zgrade vranjske filijale Fonda PIO ili ih stopirao pošto smo svedoci da se nije radilo i o tome smo u više navrata pisali i obaveštavali javnost?
Zašto se nisu obezbedile adekvatne prostorije sa toplim čekaonicama, ako se znalo da će se zbog kirije i nečije provizije radovi odugovlačiti?
Da li se sprdate sa korisnicima kada im na temperaturi nižoj od nule nudite metalnu klupu, sa metalnim sedištima da se ugreju dok višesatno čekaju. Ko je kriv za neorganizovanost rada Filijale u Vranju?
Upozoravamo vas da vam vreme ističe i da ćete morati vrlo brzo pred narodom odgovarati.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

Miholjski susreti sela u Katunu