NaslovnaVestiPolitikaU nedelju izbori za članove Saveta Mesnih zajednica

U nedelju izbori za članove Saveta Mesnih zajednica

U nedelju 6. juna na teritoriji grada Vranja biće sprovedeni izbori za članove Saveta Mesnih zajednica. Glasanje će biti obavljeno  od 7 do 20 sati, i građani u tom vremenskom periodu mogu izabrati predložene kandidate u Savetima.

Na teritoriji grada Vranja ima ukupno 52 mesne zajednice, od kojih je devet u Vranjskoj Banji. Saveti u seoskim sredinama brojaće od 5 do 7 članova, a u gradskim od 9 do 11. Izborni proces biće obavljen na uobičajenim biračkim mestima.

Izmene ima na biračkim mestima 26 i 27 ( Grot i PZP), i građani umesto na ovim, u nedelju,  mogu glasati u nekadašnjem Zavodu za poljoprivredu u Vranju. Određena su i nova biračka mesta, tako da će punoletni građani sa biračkog  mesta br. 6 glasati u prostorijama Crvenog krsta, Trg bratstva i jedinstva, a sa biračkog mesta br.7 u lokalu Aleksandra Stamenkovića, u ulici Partizanski put br. 342. Objavljena je i konačna zbirna izborna lista na kojoj ima 409 kandidata.

Buy Me A Coffee

Popularno

Počelo prijavljivanje za 3000 dinara pomoći

U ponoć je na sajtu pmi.trezor.gov.rs, a prema Uredbi o podsticajnim merama za imunizaciju i sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, počelo prijavljivanje vakcionisanih građana...

Jedna osoba u okrugu pozitivna na koronavirus