2.9 C
Vranje
subota, 3 decembra, 2022
NaslovnaVestiPolitikaVranjanac protestuje u Americi

Vranjanac protestuje u Americi

Neobična slika iz Amerike, stigla je u našu redakciju. Vranjanac Aleksandar Stojković odlučio je da se priključi protestima #1 od 5 miliona koji se dešavaju u Srbiji. Siguran je da će mu se brojni Srbi širom Amerike pridružiti u ovoj simboličnoj podsršci protestima.

Novinar Aleksandar Stojković zbog brojnih pritisaka i pretnji odlučio je pre par godina da napusti Srbiju i rodno Vranje i odseli se u New York –u, gde mu je majka već živela.

On i njegova porodica započeli su novi život u ovoj prekookeanskoj zemlji, ali Stojković i dalje nije imun na dešavanja u Srbiji koja sa pažnjom prati.

Ovo je moj mali doprinos sjajnoj akciji oslobođenja države, koja se sprovodi u Srbiji i mom Vranju. Ne samo da je dosta, nego je previše torture nad građanima koju sprovodi politika SNS i njen vođa, „mali Alek“ – kaže Stojković.

On ne krije da pre par godina kada je napustio Srbiju, mislio je da je dotakla dno , ali se kako kaže ispostavilo da je to dno dublje i da je u međuvremenu situacija postajala sve gora.

Previše je medijskog mraka, zastrašivanja novinara i neistomisljenika. Previše bezobrazluka, oholosti, nezaposlenih ljudi, gladnih, mladih koji odlaze, zataškanih slučajeva, laži, loše glume, prenemaganja, vređanja inteligencije… previše je svega sto sadašnji kuvari serviraju.Prioritet je zaustaviti „severnokoreizaciju“ Srbije i skloniti neobrazovanu bagru sa vlasti – smatra Stojković.

On na kraju kaže da „dok im ne vidi leđa“, Srbija ga neće videti ni kao turistu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

ANDRA JOVANOVIĆ: Bioskop si je bioskop, pozorište je pozorište

Bioskop u Vranju prošao je kroz bogatu istoriju dugu skoro 110 godina. O nekim prošlim vremenima i istoriji bioskopa, razgovarali smo sa poslednjim direktorom...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru

Oduzeta veća količina rezanog duvana