NaslovnaVestiServisne informacijeDopuna elektronske naplate putarine samo na naplatnim stanicama

Dopuna elektronske naplate putarine samo na naplatnim stanicama

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ obaveštava korisnike elektronske naplate putarine da je od 15.jula ove godine dopunu uređaja za elektronsku naplatu na naplatnim stanicama, moguće izvršiti isklјučivo na vidno obeleženim saobraćajnim kanalima, u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, bez prava na ostvarivanje popusta.

Ova odluka je doneta kako bi  se svim učesnicima koji se opredele za plaćanje putarine elektronskim putem omogućio komforan prolazak bez zaustavlјanja kroz naplatne stanice.

Odluka je doneta zbog učestalih postupaka pojedinih učesnika u saobraćaju, koji dopunjavaju uređaje samo za iznos putarine i time izbegavaju eventualno čekanje na prolazima za manuelnu naplatu putarine i prave zastoje u protoku vozila.

U zoni naplatne stanice nije moguće organizovati posebne prodajne punktove za ovu namenu iz bezbednosnih razloga, odnosno zabrane kretanja pešaka.

Iz „Puteva Srbije“ podsećaju sve korisnike elektronske naplate putarine da dopunu uređaja  mogu izvršiti na 148 prodajnih mesta  i kod ovlašćenih distributera koja su raspoređena duž svih deonica auto-puta, na graničnim prelazima, kao i u većim gradovima u Srbiji. Na tim prodajnim mestima, dopuna se može izvršiti u bilo kom iznosu i ostvariti različiti popusti, zavisno od visine iznosa uplaćenih sredstava.

Buy Me A Coffee

Popularno

VRANJE REKLO HVALA JEDNOM OD NAJVEĆIH DOBROTVORA: Ulica Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, a koja...

MILENA ŠKARIĆ: Nečije malo, nekome puno znači