NaslovnaVestiServisne informacijeKonkurs za upis dece u vranjske vrtiće

Konkurs za upis dece u vranjske vrtiće

Predškolska ustanova ,,Naše dete“ u Vranju raspisala je Konkurs za upis dece za boravak u objektima ustanove tokom radne 2021/2022. godine.

U celodnevni boravak Predškolske ustanove mogu da se upišu deca od šest meseci do šest i po godina starosti. U poludnevni boravak i pripremni predškolski program sva deca rođena od 01.03.2015. do 28.02.2016. godine, kao i mališani rođeni do 31.08.2016. godine i mlađa.

Zainteresovani roditelji prijavu za upis deteta u Predškolsku ustanovu mogu podneti i elektronskim putem preko nacionalnog Portala eUprava i to u periodu od 05. do 21. maja 2021. godine. Takođe, prijavu mogu podneti i na mail Komisije za upis: [email protected].

Zainteresovani roditelji zahtev za upis deteta i spisak potrebne dokumentacije mogu da preuzmu u upravi Predškolske ustanove ,,Naše dete“ ili u vrtiću u kome žele da im dete boravi, kao i na sajtu ustanove www.nasedetevr.rs.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Dušan Popović  (1928 – 2021)

Dugogodišnji radnik Biblioteke „Bora Stanković“, knjižničar i upravnik, Dušan Popović,  preminuo je  juče u Vranju, posle kraće bolesti u svojoj 93. godini. Kao bibliotečki radnik...

Snimao kuću bivšeg policijskog inspektora

IN MEMORIAM: Dragan Stojanović