10.3 C
Vranje
ponedeljak, 5 decembra, 2022
NaslovnaVestiServisne informacijeKORIDORI SRBIJE: Nema pukotina na potpornim zidovima u Grdelici

KORIDORI SRBIJE: Nema pukotina na potpornim zidovima u Grdelici

Povodom fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj je potporni zid na autoputu kroz Grdeličku klisuru, uz komentar da je napukao zid, oglasili su se iz Koridora Srbije i demantovali ovu informciju koja se našla i u pojedinim medijima.

Saopštenje prenosimo u celini:

Naša kompanija prati sve objave koje se tiču puteva i čim smo u toku dana videli objavu sa profila pod pseudonimom, poslata je dežurna ekipa inženjera na trasu autoputa. Oni su ustanovili da nikakve pukotine na potpornim zidovima u Grdelici ne postoje i da su sve kosine potpuno stabilne. Slika, koja se pojavila, pokazuje mesto na kome je izvršen prekid betoniranja tokom same izgradnje, takvo je stanje od kako je stabilizacija kosine završena i ništa se nije menjalo u proteklom periodu. Zbog uznemirenja javnosti inženjeri Koridora Srbije sutra će izaći na trasu i izvršiti vanredno očitavanje pomeranja na svim kosinama u Grdeličkoj klisuri. Ovom prilikom još jednom podsećamo javnost da su Koridori Srbije još 2019. godine uspostavili stalni monitoring na kosinama u Grdeličkoj klisuri i da do sada nikakva pomeranja nisu uočena. Napominjemo da se saobraćaj kroz Grdeličku klisuru odvija nesmetano, uz najviši stepen bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Izložba slika „Sila je sa nama“ Dr Miladina Otovića iz...

U Galeriji Narodnom muzeja u Vranju u četvrtak, 24. novembar 2022. godine, sa početkom u 18 sati biće otvorena izložba slika vrsnog umetnika iz...

Oduzeta veća količina rezanog duvana

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru