6 C
Vranje
utorak, 29 novembra, 2022
NaslovnaVestiServisne informacijePonovo havarija u Matije Gupca, veliki broj potrošača bez vode

Ponovo havarija u Matije Gupca, veliki broj potrošača bez vode

Zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u ulici Matije Gupca, bez vode su potrošači u pomenutoj i okolnim ulicama, do saniranja kvara. Iz gradskog Vodovoda mole potrošače za razumevanje i strpljenje, jer će radovi  biti završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Ipak čini se da stanari ove i okolnih ulica već gube strpljenje, jer su ove godine u više navrata ostajali bez vode zbog raznih havarija.

Korisnicima se preporučuje da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

Voda je ispravna hemijski i bakteriološki, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe u naredna dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Kod maloletnika u Surdulici pronađena droga

U sredu 9. novembra u večernjim satima u Jadranskoj ulici u Surdulici, kod  maloletnika iz okoline Surdulice pronađena je marihuana, saznaje VOM. Kasnijim pretresom kuće...

PONOVO RADI BIOSKOP: Dva filma na repertoaru