NaslovnaVestiServisne informacijeRaspored dežurstava u vreme praznika

Raspored dežurstava u vreme praznika

Povodom državnog praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu, servisne službe i Zdravstvene ustanove u Vranju organizovale su  praznična dežurstva.

Gradska uprava, javna preduzeća i ustanove neće raditi u ponedelјak 12. novembra , ali svi građani koji imaju potrebu mogu se javiti dežurnim službama.

U vranjskoj Elektrodistibuciji organizovane su dežurstva, a broj telefona za prijave građana eventulanih problema je: 431-961. Kvarovi u gradskom Vodovodu se takože mogu prijaviti na broj telefona: 421-002.

Parking servis neće vršiti naplatu parkiranja u ponedelјak, osim na zatvorenim parking garažama gde će se  vršiti redovna naplata. Pošta će raditi po sistemu skraćenog radnog

Gradski i poslovni autobus na relaciji Vranje-Beograd neće prevoziti putnike, a lokalni saobraćaj odvijaće se po prazničnom redu vožnje.

Za vreme praznika, u ponedeljak 12. novembra radiće samo dežurne službe u Domu zdravlja Vranje, od 7-do 19 časova:  Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih,Služba za zdravstvenu zaštitu radnika,Služba za zdravstvenu zaštitu dece školskog uzrasta,Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece,Služba za kućno lečenje i negu i Stomatološka služba.Služba hitne medicinske pomoći, radiće 24 časa.

Ostala dežurstva u Opštoj bolnici Vranje sprovode se prema rasporedu u režimu dežurstava i radiće se danonoćno, 24 časa za potrebe građana, korisnika zdravstvene zaštite.

U vreme praznika u ponedeljak dežuraće Apoteka “Zdravlje” 1 na šetalištu u Centru grada i to od 7: 30 do 24 sata.

Buy Me A Coffee

Popularno

Na Urgentnom skoro duplo više pregleda nego inače

Na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice minulog vikenda obavljeno je čak 220 pregleda, što je skoro duplo više od prosečnog broja pacijenata koji zatraže pomoć. Lekari...