24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiServisne informacijeRaspored dežurstava u vreme praznika

Raspored dežurstava u vreme praznika

Povodom državnog praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu, servisne službe i Zdravstvene ustanove u Vranju organizovale su  praznična dežurstva.

Gradska uprava, javna preduzeća i ustanove neće raditi u ponedelјak 12. novembra , ali svi građani koji imaju potrebu mogu se javiti dežurnim službama.

U vranjskoj Elektrodistibuciji organizovane su dežurstva, a broj telefona za prijave građana eventulanih problema je: 431-961. Kvarovi u gradskom Vodovodu se takože mogu prijaviti na broj telefona: 421-002.

Parking servis neće vršiti naplatu parkiranja u ponedelјak, osim na zatvorenim parking garažama gde će se  vršiti redovna naplata. Pošta će raditi po sistemu skraćenog radnog

Gradski i poslovni autobus na relaciji Vranje-Beograd neće prevoziti putnike, a lokalni saobraćaj odvijaće se po prazničnom redu vožnje.

Za vreme praznika, u ponedeljak 12. novembra radiće samo dežurne službe u Domu zdravlja Vranje, od 7-do 19 časova:  Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih,Služba za zdravstvenu zaštitu radnika,Služba za zdravstvenu zaštitu dece školskog uzrasta,Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece,Služba za kućno lečenje i negu i Stomatološka služba.Služba hitne medicinske pomoći, radiće 24 časa.

Ostala dežurstva u Opštoj bolnici Vranje sprovode se prema rasporedu u režimu dežurstava i radiće se danonoćno, 24 časa za potrebe građana, korisnika zdravstvene zaštite.

U vreme praznika u ponedeljak dežuraće Apoteka “Zdravlje” 1 na šetalištu u Centru grada i to od 7: 30 do 24 sata.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...