Naslovna Vesti Uhapšen treći napadač na ugostitelja Mišu Stojmenovića

Uhapšen treći napadač na ugostitelja Mišu Stojmenovića

U Vranju je uhapšen L.J.(20) treći napadač na ugostitelja Mišu Stojmenovića koji se tereti da je 14. avgusta napao vranjskog ugostitelja Mišu Stojmenovića. Reč je o trećem napadaču, koji je sa ranije uhapšenom dvojicom u saizvršilaštvu  počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti  i izazivanja opšte opasnosti.

 Osnovno javno tužilaštvo u Vranju obavešteno je o slučaju, a osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Podsečamo da je početkom novembra policija u Vranju uhapsila je dvadesetogodišnjeg  D. V. iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti, tačnije da je bio jedan od napadača na Mišu Stojmenovića, a 14. avgust i M. K. (42 ) iz Vranja

Svi oni su uhapšeni jer se sumnja da su metalnom šipkom razbili staklo na vozilu poznatog vranjskog ugostitelja Miše Stojmenovića koji je bio u automobilu, a potom unutra ubacili zapalјenu baklјu.

Buy Me A Coffee

Popularno

Ubijena Sara Asanović na OMV pumpi u Vranju

Sara Asanović (27) ubijena je večeras u kafiću na OMV pumpi u Vranju. U nju je kako je VOM-u potvrđeno u istražnim organima ispaljeno...

Bivša novinarka iz Vranja uhapšena u Španiji

OVO JE SARIN UBICA: Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji

Ubio se Marjan Stamenković ubica Sare Asanović