15.4 C
Vranje
ponedeljak, 26 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDevet najboljih diplomaca od 30. avgusta u stalnom radnom odnosu

Devet najboljih diplomaca od 30. avgusta u stalnom radnom odnosu

Devet najboljih diplomaca Medicinskog fakulteta je već angažovano u Zdravstvenom centru Vranje, ali od 30.avgusta, oni više ne moraju da brinu za budućnost jer  zbog iskazanih dobrih rezultata u radu, njihova rešenja prerastaju u status rada na neodređeno vreme.

Dr Saša Đorđević direktor Zdravstvenog centra Vranje kaže da je u interesu najveće zdravstvene ustanove u Pčinjskom okrugu da svi mladi ljudi, lekari, medicinske sestre, tehničari, zdravstveni radnici ostalih profila, po završetku školovanja dobiju posao te da im se omogući stručno usavršavanje.

Što se tiče stručnog usavršavanja postojećeg kadra nedavno je podeljeno pet specijalizacija interna medicina, pedijatrija, klinička biohemija , opšta hirurgija, klinička biohemija, kao  i šest subspecijalizacija neonatologija, klinička farmakologija-farmakoterapija, gastroenterohepatologija, nefrologija, klinička transfuziologija, perinatologija.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

U subotu 10.septembra, od 21 sat u sali Omladinskog kulturnog centra (OKCE) u Vranju, biće održan rock festival ,,Downhill", koji organizuju Grad Vranje i...
vencanje-mlada-mladozenja

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji