24.3 C
Vranje
ponedeljak, 23 maja, 2022
NaslovnaVestiPolitikaZAVETNICI: Prva poslanička plata ide deci stradalih rudara

ZAVETNICI: Prva poslanička plata ide deci stradalih rudara

Svoje prve poslaničke plate poslanici stranke Zavetnici uplatiće na račun dece stradalih rudara u Aleksincu, objavio je,  advokat Dragan Nikolić – Nika, na svom Facebook profilu.

Nakon objavljivanja izbornih rezultata Nikolić, koji se po svemu sudeći vraća u poslaničke klupe,se zahvalio svim građanima Vranja koji su podržali stranku Zavetnici na izborima.

Dragi moji Vranjanci i građani Srbije,hvala Vam sto ste verovali i verujete u nas Zavetnike,sto ste izdržali sve pritiske,niste poverovali u lazi koje je nasa politička konkurencija i na vlasti i u opoziciji nestedimice širila i glasali za nas! Time ste nam omogućili ulazak u parlament Srbije,gde ćemo biti Vači poslanici,Vaš glas,Vaš zaštitnik i Vaš ponos!Hvala sto ste nama Zavetnicima omogućili da sluzimo Srbiji onako kako jedino znamo,a to je predano,bezrezervno i pozrtvovano i da ostanemo svoji na svome – navodi u svojoj poruci zahvalnosti Nikolić.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...