31.6 C
Vranje
sreda, 25 maja, 2022
NaslovnaCMTDOIgračke za decu migrante

Igračke za decu migrante

Na Svetski dan migranata predstavnici Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja i Centra za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite uručili su deci smeštenim u vranjski Centar za prihvat migranata 50 paketića sa igračkama. Akciju je podržao i državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja Zoran Antić.

Pozdravljam Vas u ime vlade Srbije i ministarstva koje predstavljam. Zadovoljstvo mi je što smo danas ovde kako bi najmlađima ulepšali predstojeće praznike. Trudimo se da kao država budemo dobri domaćini svima vama koji ste se na putu našli u našoj državi – rekao je Antić.

Pedeset paketića za decu svih uzrasta je zahvaljući zaposlenima u Centru za pružanje lokalnih usluga socijalne zaštite vrlo brzo podeljeno, a igračke su klasifikovane prema uzrastu dece.

Nakon Zdravstvenog centra, Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju, igračke će dobiti i mališani u Sigurnoj kući, čime se višemesečna akcija uspešno okončava.

Buy Me A Coffee

Popularno

PČINJSKI OKRUG: 15 pozitivnih na koronavirus

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 247 juče obrađenih uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je  kod 15 osoba potvrđen...