14.9 C
Vranje
nedelja, 26 juna, 2022
NaslovnaCMTDOPočelo prikupljanje igračaka u akciji "Igračka za svako dete"

Počelo prikupljanje igračaka u akciji „Igračka za svako dete“

Prikupljanje polovnih i novih igračaka u akciji „Igračka za svako dete“ , daje prve rezultate. U Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, stigli su prvi paketi sa igračkama, a prema rečima Ivane Tasić, direktorke ove ustanove za akciju vlada veliko interesovanje.

Igračke su već počele da pristižu, na naše veliko zadovoljstvo. Poslali smo brojne mejlove fizičkim i pravnim licima i pozvali ih uzmu učešće u ovoj zajedničkoj akciji. Ukoliko neko od donaora sa teritorije grada želi da donira igračke, a nije u mogućnosti da ih dostavi može nam se javiti na telefon 017/ 432 996, kako bi smo organizovali prevoz – kaže Ivana Tasić, direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Akcija Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost  (CMTDO) iz Vranja, koja se realizuje u saradnji  sa Centrom za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite, počela je zvanično 17. septembra.

Svi koji žele da doniraju igračke mogu ih doneti ili poslati  u Javnu ustanovu „Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zastite“, koja je partner u ovoj akciji ili poslati na adresu ove institucije ulica Moše Pijade bb , 17 000 Vranje.

Deo igračaka biće doniran Dečjem odeljenju vranjske Bolnice, deo Dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju i sigurnoj kući. Igračke će dobiti i mališani iz Centra za prihvat izbeglica u Vranju kao i nekoliko siromašnih porodica, na osnovu podataka Centra za socijalni rad.

Buy Me A Coffee

Popularno

Jeleni iz Surdulice hitno potrebna pomoć dobrih ljudi

Jelena Vukojević je rođena 1985. godine  u Surdulici gde je do punlestva živela  u selu Leskova Bara. Udata je u Beogradu i majka dvoje...

Pionirke ŽFK Dinamo četiri dana u Beču