13.7 C
Vranje
petak, 7 oktobra, 2022
NaslovnaRelax kutakTeodora Arsić u konkurenciji za nagradu mladim talentima

Teodora Arsić u konkurenciji za nagradu mladim talentima

Teodora Arsić (22) stidentkinja psihologije iz Vranja učesnica je konkursa kompanije Nescafe za podršku mladim talentima Srbije, u kojem se pobednik bira glasanjem korisnika društvenih mreža. U ovom trenutku Teodora se nalazi u krugu  šest najboljih takmičara.

Njena umetnost je po malo neobična, ali sa druge strane nije novina u svetu modernog umetničkog izražaja. Ova mlada devojka se bavi body paintingom, slikanje po telu.

Sve ovo za mene je još uvek novo. Šminkanjem sam se bavila duže, ali sam pre dva meseca poželela da crteže i boje prenesem i na telo. Ja ću ovaj hobi tek usavršavati, još uvek sam nova u svemu ovome iza mene stojitek deset dela – priča ova skromna devojka evidentno talentovana devojka.

Nagrada na konkursu kome trenutno učestvuje, u ovoj godini iznosi simboličnih 2.018 evra, a ova ambiciozna mlada umetnica novac bi utrošila za usavršavanje svoje tehnike, ali  bi i deo uplatila u humanitarne svrhe.

Kažu da sam talentovana, ja samo prenosim  Sminka očistvaranju ono što je mom oku lepo i što me inspiriše i stvaranje jednog rada traje često i više – kaže Teodora i dodaje da je talenat nasledila od majke koja se takođe iz hobija bavi slikanjem.

Podršku talentovanoj Vranjanki možete pružiti tako što ćete lajkovati njen video na ovom linku. Ovde možete videti kako možete glasati.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Mladić iz Vranja oduzeo sebi život

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević