13.7 C
Vranje
sreda, 5 oktobra, 2022
NaslovnaVestiCOVID -19ATD PONOVO CRVENA ZONA: Kovid menja organizaciju rada

ATD PONOVO CRVENA ZONA: Kovid menja organizaciju rada

Kovid ATD ambulanta, gde rade ambulante Gornja čaršija i Sobina, postaju ponovo u celini crvena zona. Svi pacijenti koji nisu kovid bolesni biće upućivani na Dom zdravlja Vranje. Svi pacijenti čiji su zdravstveni kartoni pripadajući ambulanti Gornja čaršija i Sobina, za terapiju javljaće se u Službu za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva telefona za zakazivanje je: 017/ 7155 412.
Zdravstvena ambulanta u selu Rataje od ove radne nedelje neće raditi petkom, to jest, radno vreme je od ponedeljka do četvrtka od 7h do 14h, razlog za izmenu je zbog povećanog broja zaraženih korona virusom i povlačenje lekara na rad u Kovid sistem Zdravstvenog centra Vranje.
U Zdravstevnom centru kažu da će se u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom po potrebi  povećavati broj ekipa u Kovid sistemu. Podsećaju se građani da su maske u zdravstvenom sistemu obavezne, a starijim osobama od 60 godina, kao i hroničnim bolesnicima preporučuje se da se vakcinišu četvrtom dozom vakcine.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć

IN MEMORIAM: Zoran Ljubisavljević