24.9 C
Vranje
petak, 30 septembra, 2022
NaslovnaVestiDruštvoDr Milenković i dr Đorđević posetili povređenog u saobraćajnoj nesreći

Dr Milenković i dr Đorđević posetili povređenog u saobraćajnoj nesreći

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktor Zdravstvenog centra Vranje dr Saša Đorđević sa saradnicima, obišli su povređenog putnika, koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče, na starom auto-putu Vranje-Leskovac, kod sela Ranutovac.

Gradonačelnik je povređenom poželeo brzo ozdravljenje, kao i svim putnicima, koji su pušteni na kućno lečenje.Takođe, povređenoj putnici, koja je upućena u Ortopedsku kliniku u Klinički centar Niš, poželeo je brz oporavak.

Izražavam duboku žalost zbog izgubljenog života u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći. Porodici upućujem iskreno saučešće. Takođe, želim da istaknem važnost pravovremenog reagovanja i zbrinjavanja povređenih, naročito u ovako velikim nesrećama. Juče je istovremeno šest ekipa Hitne pomoći učestvovalo u pružanju pomoći povređenima. Zahvaljujući rekonstruisanom hiruškom bloku vranjske bolnice omogućena je kompletna zdravstvena zaštita povređenih, od prijema i dijagnostike do brzog i potpunog zbrinjavanja na jednom mestu, što je u ovakvim situacijama od presudnog značaja – istakao je gradonačelnik.

U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći, u sudaru autobusa i putničkog automobila jedna osoba je stradala, a 13 je povređeno.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Popularno

Najzanimljiviji svadbeni običaji u Srbiji

Venčanje dvoje ljudi prema tradicionalnom shvatanju predstavlja ovekovečenje iskonske ljubavi, a brak se smatra jednom od Svetih Tajni. Skladno tome, na našem području su...

Rock festival ,,Downhill“ u Vranju

Tijani iz Vranja je potrebna naša pomoć