28.2 C
Vranje
nedelja, 7 avgusta, 2022
NaslovnaVestiDruštvoGrad saopštio da sanira štetu od nevremena, građani prete tužbama

Grad saopštio da sanira štetu od nevremena, građani prete tužbama

Iz Službe za odnose s javnošću grada Vranja danas je saopšteno da se radi na saniranju posledica jučerašnjeg nevremena.

Palo je 23 litara po metru kvadratnom kiše, a istovremeno je duvao vetar brzinom 18 m/s, koji je dodatno naneo štetu. Zbog velike količine padavina koje su izazvale probleme na gradskim saobraćajnicama, aktivirana su javno – komunalna preduzeća, čije su ekipe u koordinaciji sa komunalnom milicijom i Kancelarijom za vanredne situacije obišle teren i pristupile sanaciji i raščišćavanju terena – kaže se u saopštenju grada.

Bilo je par prijava građana o plavljenju podrumskih prostorija gde je Kancelarija za vanredne situacije koordinirala sa JP ,,Vodovod“ i JKP ,,Komrad“, čije su dežurne službe i dalje na terenu. Očekuje se da će u toku današnjeg dana, ukoliko ne bude novih padavina, stanje na terenu biti sanirano.

Sa druge strane nama su se u toku jučerađnjeg i današnjeg dana javili brojni revoltirani građani koji tvrde da su u par navrata zvali nadlene jer su im poplavljeni podrumi. Reč je o donejm delu grada, ali i o uličicama koje vode u Kraljevića Marka. Svi su oni zapretili tužbama, jer kakko kažu on zbog nečijeg nemara trpe posledice.

Podsećamo da je i za danas izdato upozorenje o mogućim pljuskovima praćenim olujnim vetrom.

RHMZ UPOZORENJE: Na jugu jaki pljuskovi i olujni vetar

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

1 KOMENTAR

1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miki
Miki
Gost
1 mesec pre

Ne moraju da žure, samo lagano, a tužbe kreću u svakom slučaju! Žao mi je samo što će ih građani plaćati, a ne nesposobni i alavi pojedinci koji su i doveli do ovakve situacije, i štonje još gore – nemaju nigde u planu ovo da reše!!! Biće krvi!

Popularno

Mladi Vranjanci spasili devojčici život

Nezgoda na bazenu kada je dvanaestogodišnja devojčica Teodora iz Vranja pala i izgubila svest imala je srećan epilog zahvaljujući učeniku sedmog razreda Petru Petroviću...

Žena stradala u požaru u svojoj kući