NaslovnaVestiDruštvoIN MEMORIAM: Nenad Stošić - Šiza

IN MEMORIAM: Nenad Stošić – Šiza

Nenad Stošić – Šiza diplomirani pravnik i političar, preminuo je danas u Kruševcu od posledica koronavirusa  u 61. godini života.

Ovaj Vranjanac imao je burnu političku karijeru, uglavnom u opozicionom delovanju.Političku karijeru započeo je u SPO-u. Učestvovao je tada  u devetomartovskim demonstracijama u Beogradu 1991. godine.

Politički zenit doživeo je kao član DSS-a, u vreme kada je predsednik te partije Vojsilav Koštunica bio predsednik Srbije. U stranci je bio podpredsednik gradskog odbora.

Tada je izabran za predsednika Skupštine opštine i na čelu lokalnog parlamenta bio je četiri godine od 2004. do 2008. godine.

U poslednje vreme politički je bio angažovan u Đilasovom SSP-a u Vranju, na čijem čelu je njegova supruga dr Mirjana Ilić Stošić.

Radio je u Dunav osiguranju i na deponiji Meteris. Stošić je iza sebe ostavio neutešne suprugu i sedamnaestogodišnjeg sina. Vreme i mesto sahrane Nenada Stošića, kao i vreme komemoracije koja se planira biće naknadno saopšteni.

Buy Me A Coffee

Popularno

IN MEMORIAM: Svetomir Nikolić – Foto Džimi

Svetomir Nikolić zvani Džimi preminuo je od posledica korona virusa  u  svojoj 60. godini. Nikolić je rođen u Vranju 1961. godine, gde je završio i...