18.8 C
Vranje
petak, 20 maja, 2022
NaslovnaVestiDruštvoIn Memoriam: Siniša Mitić

In Memoriam: Siniša Mitić

U Vranju je večeras, posle duge i teške bolesti u 65. godini života preminuo Siniša Mitić dugogodišnji visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije.

Siniša Mitić je rođen  1953. godine u Temskoj kod Pirota, gde je završio osnovnu i srednju školu. U Beogradu je diplomirao na Fakultetu političkih nauka.

Radni vek započeo je kao profesor Ekonomske škole u Vranju, bio je novinar, politički radnik, direktor Radio- televizije Vranje i direktor Sektora za informisanje u Kompaniji “Simpo”.

U dva mandata bio je sekretar Opštinskog odbora SPS i potpredsednika Gradskog odbora SPS Vranje.

Bio je i delegat Skupštine Opštine Vranje, član Izvršnog odbora Skupštine opštine Vranje , član Gradskog Veća, predsednik Upravnih odbora Biblioteke ”Bora Stanković” i Pozorišta „Bora Stanković“, predsednik školskih odbora OŠ „Vuk Karadžić“ i OŠ „Dositej Obradović“ u više mandata, član Upravnih odbora JP „Vodovod“ i Narodnog muzeja u Vranju.

Za sobom je ostavio suprugu i dvoje dece. Mesto i vreme sahrane će biti naknadno saopšteni .

Buy Me A Coffee

Popularno

MILICA RADULOVIĆ U MEDIJSKOM SKLONIŠTU: Dobar preduzetnik može da bude svako...

Milica Radulović, izvršna koordinatorka u Udruženju privrednika koja radi na projektu „Srbija inovira“,na Festivalu demokratije koji je izazvao veliko interesovanje mladih privrednika okupljenih u...